Danas je čaroban datum, magija će se ponoviti tek za 101 godinu. Evo šta bi danas trebalo da uradite - iKragujevac


Vesti

Današnji dan poseban je za sve na planeti. Drugi februar 2020. godine datum je koji se identično čita i sleva nadesno i obratno - 02. 02. 2020. Probajte!

Ako biste povukli osu simetrije iza druge tačke, cifre u ovom datumu bi se preklopile.

Ono što je posebno značajno jeste da se prethodni put ovakva podudarnost dogodila pre više od 900 godina. To je bilo 11. novembra 111. godine, piše Bild.de.

Naredni ovakav datum dolazi za 101 godinu - 12. decembra 2121. godine, naredni za 909 godina - 3. mart. 3030...

Ovakav broj u svetu je još od 17. veka poznat kao palindrom, iako mu se koreni vezuju za antičku Grčku. Označava pojmove koji se unapred i unazad mogu pročitati da im se ne promeni značenje. Primer reči koje imaju ovo svojstvo je madam, primer za broj smo već triput dali, ali, uz tolerantan odnos prema interpunkciji, mogli bismo navesti i dobro poznatu rečenicu - Ana voli Milovana - sa istom osobinom.

Magičan datum u numerologiji i astrologiji
Pored toga što su 2. februar 2020. godine astrolozi proglasili datumom za sklapanje braka, numerolozi upozoravaju da specifičan niz brojeva kakav se, videli smo na primerima, retko dešava, može imati presudan uticaj na naše živote i doneti velike promene.

Ovaj dan je posebno važan za žene jer je ispunjen Jupiterovom energijom, pa će one imati podršku za stvaranje pravih čuda. Sugeriše se da je moguć strah od promena, ali da mu ne treba dozvoliti da vas blokira.

Najbolji načini da iskoristite magiju su sledeći:

- Ovo je odličan dan da ostvarite svoje želje. Potrebno je samo da zamislite da je vaš cilj ostvaren jer vizualizacija ima veliku moć na ovaj datum.

- 2. februar je odličan da oprostite svima koji su vas povredili. Vreme je da se tako oslobodite toksičnih ljudi i emocija koje vas dugo opterećuju.

- Pored oproštaja, tokom ovog dana treba da se oslobodite svih negativnih misli u budite spremni da vi od nekoga zatražite oproštaj.

- Oslobodite se zavisti, ljubomore, pomozite drugima i činite dobra dela.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu