Biciklista iz Kragujevca stradao kada je na njega naleteo auto: Članovi kluba prikupljaju pomoć za Pejkinu majku - iKragujevac


Vesti

Član biciklističkog kluba Radnički iz Kragujevca Predrag Pejović Pejka (30) poginuo je 10. januara u Divostinu, vraćajući se kući sa treninga, kada je na njega naleteo putnički automobil, a sada ostali članovi kluba prikupljaju novčana sredstva za majku nastradalog bicikliste.

Svi ljudi dobre volje koji su u mogućnosti da se odazovu humanitarnoj akciji, i pomognu Predragovoj majci, novac mogu da odnesu u prostorije "Extreme sport" kluba kod Ozona u Kragujevcu ili uplate na tekući račun majke Vesne Pejković u OTP banci. Uplatu mogu izvršiti i putem žiro računa 250-4050000901500-80 na ime Aleksandar Marić, uz obaveznu svrhu uplate: Predrag Pejović-Pejka.

Podsetimo, saobraćajna nesreća se dogodila kada je na Pejovića naleteo automobil.

U saobraćajki je teško povređen, prebačen je u Urgentni centar, gde je, nažalost, preminuo.

Među njegove najznačajnije rezultate ubraja se titula državnog prvaka u ciklo-krosu, osvojena prošle godine na stazi kraj Srebrnog jezera. Takođe, Pejović je sa velikim uspehom nastupao i na trkama Kupa Srbije u planinskom i drumskom biciklizmu.

 

Izvor: Telegraf

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu