JKP Šumadija Kragujevac pokrenulo aplikaciju KG KOM SERVIS - iKragujevac


Vesti

JKP Šumadija Kragujevac u cilju brže i efikasnije komunikacije sa korisnicima naših usluga u saradnji sa firmom Tehnosigma pokrenulo je aplikaciju KG KOM SERVIS.

Građanima na teritoriji grada Kragujevca pružena je mogućnost da na lak i jednostavan način prijave komunalne probleme, ali i podnesu zahteve koji se odnose na delatnosti našeg preduzeća.

U prvoj fazi, naši sugrađani mogu da prijave probleme iz kategorija odnošenja smeća, saobraćajne signalizacije i zelenila, jer ovo su oblasti u kojima je do sada bilo najviše primljenih zahteva.

Postupak korišćenja aplikacije je krajnje jednostavan.

Korisnici sa Google Play prodavnice treba da skinu aplikaciju i nakon izvršene registracije u aplikaciju unose kratak opis problema, lokaciju i fotografiju.

Poruke se slivaju u Korisnički centar i prosleđuju dalje nadležnim službama na rešavanje o čemu korisnici dobijaju povratnu informaciju.

Na svaki zahtev se blagovremeno odgovara, a rešenost zahteva zavisi od opravdanosti zahteva koji je upućen.

Aplikacija je dostupna na uređajima sa Android operativnim sistemom.

Napominjemo, da korisnici naših usluga osim putem aplikacije mogu da podnesu zahteve i Korisničkom centru JKP Šumadija Kragujevac na brojeve telefona 034/501-180, 501-181, putem e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili lično u ul. Industrijska br.12.Page 1.png

Page 2.png

Page 3.png

Page 4.png

Page 5.png

Page 6.png

Page 7.png

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu