Vesele osamdesete i Neverne bebe večeras za Kragujevčane - iKragujevac


Vesti

Muzički centar će i u novogodišnjoj noći koja se slavi po julijanskom kalendaru 13. januara obradovati muzičke sladokusce.

Kragujevačka publika uživaće uz muziku „Veselih osamdesetih“ od 21 do 23 sata, a nakon toga, na Trgu kod krsta nastupiće pop-rok bend „Neverne bebe“.

Pravoslavnu Novu godinu građani Kragujevca dočekaće uz tradicionalni vatromet.

Muzički centar prepoznao je istančan ukus kragujevačke publike, pa su programi koji će biti organizovani i tokom ove godine biti raznovrsni i bogati.

Sudeći po broju posetilaca koji su na Trgu kod krsta novogodišnje praznike dočekali uz Riblju čorbu, Saru Jo, Dejana Petrovića i Big bend orkestar, Muzički centar je u potpunosti odgovorio zahtevnoj kragujevačkoj publici koja ima istančan ukus.

Sugrađane će, za novogodišnju noć koja se slavi po pravoslavnom kalendaru i koju tradicionalno Kragujevčani provode veselo uz dobar zvuk, Muzički centar obradovati novim muzičkim nastupima.

Za ovu priliku odabrana je grupa „Vesele osamdesete“ i pop-rok bend „Neverne bebe“. Pred ponoćni vatromet ljubitelji dobrog zvuka uživaće uz njihove poznate hitove: Priča o nama, Praštam, Gde smo, Za tvoje oči.

Kragujevčani su na kulturnoj mapi grada Kragujevca prepoznali brojne sadržaje u kulturi koji su do sada realizovani, među kojima značajno mesto imaju i programi Muzičkog centra.

Ova ustanova kulture nastoji da obogati brojne sadržaje koji su sastavni deo manifestacija u oblasti kulture.

U narednom periodu najavljuju saradnju sa inostranim Kulturnim centrima koji imaju sedište u Beogradu.

U okviru umetničkog sektora Muzičkog centra su i posebni organizacioni delovi: Kragujevački simfonijski orkestar, Gradski kamerni hor Liceum, Gradski kamerni orkestar Šlezinger, Kragujevački akademski orkestar akordeonista, Gradski omladinski hor i Gradski dečji hor.

 

Izvor: rtk

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu