Svečana promocija dr Roberta Bolija u počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Na Univerzitetu u Kragujevcu (u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu) 12. decembra 2019. godine sa početkom u 12 časova, rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović promovisaće prof. dr Roberta Bolija (Roberto Bolli) u počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu.

Senat Univerziteta u Kragujevcu je na sednici održanoj 27. septembra 2019. godine, a na predlog Fakulteta medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu, doneo Odluku da doktoru Robertu Boliju, redovnom profesoru Medicinskog fakulteta Univerziteta u Luivilu (Sjedinjene Američke Države), dodeli počasni doktorat i titulu počasnog doktora nauka Univerziteta u Kragujevcu zbog izuzetnog doprinosa razvoju medicine i naučnoistraživačkog rada u oblasti kardiovaskularnog sistema.

Svečanoj promociji i dodeli počasnog doktorata i tituli počasnog doktora nauka Univerziteta u Kragujevcu, prisustvovaće prorektori Univerziteta u Kragujevcu, predstavnici grada Kragujevca kao i dekani i profesori fakulteta koji su u sastavu Univerziteta u Kragujevcu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu