Oglasio se Balašević: Ako lekari dozvole 28. decembra u Kragujevcu održaće koncert - iKragujevac


Vesti

Legendarni kantautor Đorđe Balašević prvi put se obratio javnosti nakon zdravstvenog "incidenta" od pre neku nedelju i rekao da se nada da će 28. decembra održati odloženi rasprodati koncert u "SBB hali Jezero" u Kragujevcu.

"Iskreno se nadam da ćemo ga održati. Imamo planirani datum za to 28. decembar, što bi trebalo da bude još lepše, zato što je to pred samu Novu godinu i treba da bude veselo. Nažalost, prvo treba da se konsultujem sa lekarima... koji ovaj put od mene mnogo bolje znaju kako je Đole... Nadam se da će to proći dobro i da će biti u redu", kaže Đole.

U video-poruci snimljenoj u svom dvorištu u Novom Sadu, odlično rasploženi i poslovično duhoviti Balašević je rekao da se nada da će "za neki dan" dobiti od doktora zeleno svetlo za koncerte u Kragujevcu i drugim planiranim gradovima.

Balašević je istakao da mu je žao što je odložen koncert koji je trebalo da bude održan 15. novembra, "posle dugo vremena u gradu koji je uvek bio rokenrol, iz koga je Smak, koji je zadržao sva obeležja grada i nije se poseljačio u onom ružnom smislu te reči".

"Bio sam u nekoj maloj frkici. Bio sam četiri dana u bolnici. Nisam imao operaciju na otvorenom srcu. Malo sam doteran, stvarno imamo najbolji institut za kardiovaskularne bolesti u Kamenici... Dobio sam četiri stentića. Rekli su da ću moći da trčim. Ne verujem... imam sto godina! Ali se nadam da ću moći da nastavim gde smo stali i da još neko vreme neću dobiti ulicu u Novom Sadu", našalio se Đole.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu