Specijalna projekcija filma ,,Ajvar“ - iKragujevac


Vesti

Specijalna projekcija domaćeg filma ,,Ajvar” zakazana je za subotu 14. decembar od 20 časova u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu. Ulaznce za projekciju nakon koje će se gostima bioskopa pokloniti autorska ekipa filma, u prodaji su na blagajni bioskopa.

Film ,,Ajvar" sa razlogom je nagrađen najprestižnijim nagradama na festivalima na kojima je prikazan, a publika u Kragujevcu imaće priliku da vidi autorsku ekipu ovog domćeg ostvarenja kakvo se ne viđa često kod nas.

Vida i Bane su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Sjajna glumačka ekipa radila je na ovom filmu. U glavnim ulogama gledaćemo naše najpoznatije glumce, među kojima su Nataša Ninković, Sergej Trifunović, Miodrag Krstović, Pavle Pekić, Gordan Kičić, Igor Borojević, Aleksandra Janković, Vesna Čipčić, Ivana Šćepanović, Paulina Manov, Branka Petrić, Srđan Miletić i Mirko Vlahović. Režiju potpisuje Ana Maria Rossi.

Ulaznice za specijalnu projekciju su u prodaji na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa i online za članove Cineplexx bonus kluba.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu