Nakon oblačnog jutra stiže nam lep i relativno topao dan. Biće i sunca - iKragujevac


Vesti

U Srbiji u toku jutra tmurno i maglovito. Tokom dana u većini predela biće pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. U toku noći na severozapadu i zapadu Srbije očekuje se jače naoblačenje sa kišom.

Duvaće slab do umeren južni vetar. Minimalna temperatura od 1 do 5 stepeni, maksimalna dnevna od 8 do 14. U Negotinskoj Krajini biće maglovio, turno i hladnije, temperatura oko 3 stepena.

U Kragujevcu nakon maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren južni vetar. Minimalna temperatura 3, maksimalna dnevna 12 stepeni.

Sutra u celoj zemlji oblačno sa kišom, u planinskim predelima sa snegom. Vetar u skretanju pojačan severozapadni. Maksimalna temperatura od 7 do 11 stepeni.

U sredu na severu suvo, u ostalim predelima oblačno sa kišom i susnežicom, na planinama sa snegom. Maksimalna temperatura od 3 do 7 stepeni.

Promenljibo oblačno biće u četvrtak i petak, ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom. Maksimalna temperatura od 5 do 10 stepeni.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu