Radnički sa ORK Beogradom za overu jesenje titule - iKragujevac


Vesti

Rukometašice Radničkog su kolo pre kraja takmičarske sezone ponele laskavu titulu jesenjeg prvaka Super B lige za žene. Ta činjenica obavezuje kragujevački tim da i u poslednjem kolu odigra na visokom nivou. Ovog vikenda, rukometašice Radničkog gostuju ekipi ORK Beograda i nadaju se osvajanju novih bodova, kako bi dokazale da se zasluženo nalaze na tronu.

Beograđanke su nešto lošije startovale, ali su tokom sezone znatno podigle formu i izvojevale par značajnih trijumfa, što nas upućuje na dodatni oprez. Borbene su, uporne i ne predaju se svih 60 minuta, tako da nećemo imati nimalo lak zadatak. Verujem u svoju ekipu, požrtvovanost i agresivnost u svakom segmentu igre. Nadam se osvajanju novih bodova i završetku jesenjeg dela sezone bez poraza, kao što sam prognozirala na startu prvenstva, istakla je levoruka bombarderka Radničkog, Ksenija Petrović.

Utakmica 11. kola Super B lige za rukometaše između ORK Beograda i kragujevačkog Radničkog, biće odigrana u beogradskoj hali „Banjica“ sa početkom u 19 časova.

 

 

 

 

 

 

 
 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu