Radionica za nezaposlene žene - iKragujevac


Vesti

U potrazi za poslom“, naziv je radionice koja će danas biti održana u sali 105 Skupštine grada Kragujevca u 17 časova u okviru jesenjeg ciklusa radionica za nezaposlene žene koje organizuje Udruženje "Putokaz Kragujevac" u saradnji sa "Udruženjem žena na prekretnici iz Beograda". 

Predavač je Mirjana Lukić, direktor i vlasnik Agencije za zapošljavanje „Mirna kuća“ iz Beograda i predstavnica grupacije Agencija za zapošljavanje Privredne komore Srbije u Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike

Radionice u Kragujevcu su organizovane u cilju poboljšanja položaja žena na tržištu rada u okviru projekta „Druga šansa za žene na prekretnici koje imaju 45+ godina u Srbiji“.
Učesnice radionice će imati priliku da razmotre mogućnosti samozapošljavanja, zapošljavanja preko Agencije "Mirna kuća", mogućnosti obuke i sertifikovanja za negovatelja starih i bolesnih osoba kao i rada preko agencija za zapošljavanje.

Ukoliko ima zainteresovanih za ovu radionicu, osim učesnica koje redovno pohađaju jesenji ciklus radionica, zbog specifičnosti teme, mogu da dođu i prisustvuju radionici.

Projekat podržava Agencija Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji. (UNWomen).

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu