YOUTHSPEAK FORUM sutra u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Organizacija AIESEC ove godine po peti put u Kragujevcu organizuje YouthSpeak Forum. Događaj će biti održan 12. novembra u Rektoratu, a početak programa je zakazan za 11:30h.

YouthSpeak Forum predstavlja prostor gde mladi koji preuzimaju aktivnu ulogu u našem društvu zajedno sa predstavnicima korporativnog i javnog sektora rade na glavnim kritičnim tačkama rešavanja gorućih problema u Srbiji, istovremeno utičući na Ciljeve Održivog Razvoja, postavljene od strane Ujedinjenih Nacija..

Govornik je Branko Krsmanović, pravnik i menadzer u kulturi, osnivač udruženja "Mladi ambasadori".

Branko će iz svog iskustva da ispriča na koje prepreke je nailazio, na koga je mogao da se osloni, kako je rešavao probleme i ono najvažnije koliko mu je u tome pomoglo ono što je naučio na fakultetu, a koliki značaj su mu pridavale ostale aktivnosti pored fakulteta .

Takođe kompanija CRH će držati radionice, kao I kompanija Mind Group.

Prijavi se na: https://aiesec.org.rs/youth-speak-forum/

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo.

Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu