Drugi NASILNIK koji je tukao Iliju u piceriji jer je nosio ljubičastu torbu za psa je SIN POZNATOG KRAGUJEVAČKOG PRIVREDNIKA - iKragujevac


Vesti

Nikola J. (26) iz Kragujevca drugi je nasilnik, koji je u piceriji u samom centru Beograda, prošlog vikenda brutalno pretukao Beograđanina Iliju V. (30). Nikola.J. i njegov drug Stojan K. (26) iz Beograda na nesrećnog muškarca su nasrnuli jer su "mislili da je gej" pošto je nosio ljubičastu torbu za psa.

Njih dvojica su ubrzo uhapšeni, ali su ekspresno sklopili sporazum sa tužilaštvom i dobili su uslovne kazne. Nikola J. je dobio samo uslovnu kaznu od godinu dana sa rokom praćenja od tri godine, za krivično delo nanošenje teških telesnih povreda sa nasilničkim ponašanjem, dok je Stojan K. dobio svega osam meseci uslovne sa rokom praćenja od dve godine za nasilničko ponašanje.

"Ubij pedera, ubij tog pedera", "Skontao sam odmah ko si po toj roze torbici koju nosiš", "Došao si po mom kraju da s**eš", neki su od povika koje su ova dva nasilnika dovikivala Iliji dok su ga tukli u noći petak na subotu u picerijiji "Trg". Oni su se iživljavali nad muškarcem udarajući ga pesnicama po glavi jer su mislili da je gej zato što je u ruci nosio ljubičasti transporter za psa.

Kako nezvanično saznajemo, Nikola J. je taj koji je Iliji zadao više udaraca pesnicom po licu i glavi, a prema nezvaničnim informacijama, on je sin poznatog kragujevačkog privrednika i ranije nije osuđivan.

Zajedno sa svojom suprugom Marijom., Ilija V. je za "Blic" ispričao detalje incidenta u kojem je dobio strašne povrede: pocepanu arkadu i polomljena dva zuba. On navodi da mu i sada zbog svega što se dogodilo zuji u ušima i da nije svestan kako je došlo do toga da u sred grada, bez ikakvog povoda bude predmet najstrašnijeg zločina iz mržnje.

- Sve vreme sam pokušavala da doprem do mozgova nasilnika govoreći im da moj muž nije peder, da on to nije, da sam mu ja supruga, ali bukvalno tek kad sam jednom od njih pokazala burmu, on je želeo da me sasluša, nakon čega su odustali", objasnila je Ilijina supruga koja je dodala da prema njihovoj proceni oni nisu bili pijani, već samo zadojeni beskrajnom mržnjom koja im je pomračila svest, iako su su se njih dvojica pravdali na sudu da su tako delovali pod uticajem alkohola.

(Blic) 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu