SUDBINA SE POIGRALA SA GLUMCEM I PEVAČICOM: Ovaj njen potez je svima rekao da su došli do kraja, a onda se sve PREOKRENULO - iKragujevac


Vesti

Glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević u srećnom su i skladnom braku već osam godina, a malo ko zna da su pre braka imali neuspešnu romansu.

Naime, Jelena i Ivan su krenuli prvi put da se zabavljaju 2008. godine. Njihova prva emotivna veza trajala je oko godinu dana, a kada se Jelena nije pojavila na Ivanovom prvom koncertu u Beogradu svima je bilo jasno da su raskinuli.

Nakon njihovog raskida domaći mediji pisali su da je Ivan uplovio u tajnu romansu sa balerinom Lidijom Novaković. Paparaci su uspeli 2011. godine da ih uslikaju zajedno jednom prilikom kada su se držali za ruke, ali vezu nikada nisu potvrdili.

Iste godine Ivan je, kako se pisalo, uspeo da okončao vezu sa balerinom, ali i da obnovi emotivnu vezu sa Jelenom Tomašević. Jelena i Ivan su se u avgustu 2011. godine venčali, a ćerku Ninu dobili početkom 2012. godine.

Da je Jelena patila za Ivanom nakon njihovog raskida govori i Jelenino priznanje da tada nije mogla da snimi pesmu koju joj je ponudi Sergej Ćetković, a koja je opisivala njeno emotivno stanje.

- Sergej me veoma dobro poznaje jer smo dugogodišnji prijatelji i u periodu mog i Ivanovog rastanka davnih dana, on me je pozvao i rekao da je za mene napisao pesmu. To je numera "Da mi je da mi se vrati", međutim, tada nisam imala snage da je izvodim jer je bila previše lična. Kasnije kada smo Ivan i ja već bili u braku, pustila sam mu tu numeru i rekao mi je kako je fenomenalna i da obavezno moram da je snimim. Tako je ta pesma godinama kasnije doživela svetlost dana - otkrila je pevačica u jednoj emisiji 2017. godine.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu