Obaveštenje neredovnim platišama za korišćenje građevinskog zemljišta - iKragujevac


Vesti

Propratno pismo ili obaveštenje o načinu izmirivanja naknade za korišćenje građevinskog zemljišta, koje je Javno stambeno preduzeće poslalo uz račun za septembar, izazvalo je kod mnogih građana nedoumicu.

Ono je shvaćeno kao postojanje obaveze. Prema rečima direktorke Javno stambenog preduzeća Kragujevac Snežane Ćirković, plaćanje po ovom osnovu imaju samo građani koji svoju obavezu nisu uredno izmirivali u prethodnom periodu.

Javno stambeno preduzeće Kragujevac uz račun za septembar poslalo je svim građanima i propratno pismo o načinu izmirivanja naknade za korišćenje građevinskog zemljišta.

To je bio jedini način da podsete građane, da ukoliko imaju neizmerene obaveze po osnovu naknade za gradsko građevinsko zemljište, provere stanje tih obaveza i da ih izmire.

Obaveštenje o načinu izmirivanja naknade za korišćenje gradskog građevinskog zemljišta, koje je poslato uz septembarski račun, upućeno je pre svega građanima koji su neredovno izmirivali obaveze.

Sve informacije o svom dugu po osnovu gradskog građevinskog zemljišta građani mogu dobiti u Javno stambenom preduzeću, na telefon 6170627.

 

Izvor: rtk

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu