SVAKA ČAST: Marija Šerifović pomogla iseljenoj petočlanoj porodici Seladin, od tuge i besa nije mogla sebi da dođe - iKragujevac


Vesti

Marija Šerifović jedna je od retkih javnih ličnosti, koja više radi, a manje govori. Ne hvali se preterano, a objavljuje šta namerava da uradi samo ukoliko joj je potreban nečiji kontakt kako bi mu pomogla.

Iako ovo nije prvi put da pokaže humanu stranu, Marija se javnosti putem Tvitera obratila i zatražila kontakt petočlane porodice Seladin koja je iseljena iz doma u kojem je živela od 1982. godine, uprkos tome što je jedan član teško bolestan.

Iako supruga ima kancer, a po nju je došla i Hitna pomoć prilikom iseljavanja, ovoj porodici dani su veoma teški i nimalo olakšani.

Ova situacija veoma je razbesnela i u isto vreme rastužila Mariju koja im je pomogla, a prethodno tražila kontakt:

- Iskreno, u ovoj mojoj lepoj Srbiji ne može više ništa da me iznenadi... I ne umem ni da opišem koja se količina besa u meni pojavi... Ali, evo, da ne bih rekla ono što mislim i bila prosta pevaljka za neke... Ako neko ima kontakt - dajte, ja ću platiti i skućiti familiju - napisala je Marija.

Ubrzo su mnogi počeli da se oglašavaju i da pevačici pružaju podršku. Nakon svega, javila je da će sve biti u redu, te da se čula sa članovima porodice.

- Pričala sa Osmanom. Biće to sve OK - napisala je ona.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu