"REKAO JE: 'NEĆEŠ VIŠE NIKAD POBEĆI OD MENE'': Izbodena Kraljevčanka ispričala kako ju je napasnik oteo i odveo u napuštenu kuću - iKragujevac


Vesti

"Moja Anđela je jaka, izvući će se. Koliko je jaka, svedoči i to što se godinama brine o meni, ujaku i nepokretnoj baki", kaže Verica Simić.

Njena ćerka Anđela Simić (22) iz Čukojevca, koju je u sredu uveče u napuštenoj kući u selu Pečenog kod Kraljeva sedam puta nožem ubo Kraljevčanin Aleksandar Todorović (26), u stabilnom je stanju. Majka Verica ju je posetila u Kliničkom centru u Kragujevcu, gde je premeštena posle operacije u kraljevačkoj bolnici "Studenica", i kaže da "Anđela ima povrede takve da među hiljadu jedna osoba ostaje živa".

- Na kiseoniku je, svesna je i pričale smo. Ponavlja da je kojim slučajem videla automobil tog zlikovca da prati autobus, pozvala bi me. Ali nije ga videla. Na toj stanici u selu iz autobusa je izašla jedino Anđela, i on joj je odmah kolima preprečio put. Izvadio je nož, stavio joj na stomak i rekao "nećeš nikad više da pobegneš od mene". Strpao ju je automobil i odvezao u Pečenog. Anđela sumnja da ju je možda i drogirao. U kući u Pečenogu joj je nož držao pod grlom, stegao je za vrat, a zatim je počeo da je ubada po telu - prepričava Verica razgovor sa teško povređenom ćerkom.

Kada je zlotvor počeo da Anđelu ubada, devojka je izgubila dosta krvi i onesvestila se.

- Bila je u šoku kada je malo došla sebi i videla da je sva krvava. Počela je da puzi, ali nije mogla odmah da nađe torbicu i mobilni telefon da bi pozvala pomoć - kaže Verica.

Verici Simić nadu uliva to što je, naglašava, "njena Anđela jaka" i što će se oporaviti od silnih povreda koje joj je "zlikovac Todorović naneo".

- Jedan od hiljadu preživi toliko uboda koliko je njoj Todorović naneo. I Anđela je ta. O njenoj hrabrosti i jačini svedoči i to što je smogla snage da brine o meni, operisanoj od tumora i šećerašu, ujaku, srčanom bolesniku i nepokretnoj babi. Nijednog momenta nije pokleknula - kaže ona.

Nasilnik juče sahranjen

Aleksandar Todorović, koji je sedam puta ubo nožem Anđelu, a zatim se obesio u napuštenoj kući u Pečenogu juče je sahranjen na Starom groblju u Kraljevu. Iako je postavio oproštajno pismo, koje je našao njegov očuh, u kome je naveo da će se ubiti, i dalje je tajna zašto je proganjao Anđelu.

Kako je "Blic" pisao, u kući u kojoj je on oduzeo sebi život, već su se ubili njegovi otac i deda. Prvo se deda Miodrag ubio hicem iz lovačke puške, a zatim se Aleksandrov otac obesio. Posle toga se sa majkom i bratom preselio u Kraljevo.

 

Izvor: blic

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu