GLAVNA ULOGA U "PREŽIVETI BEOGRAD": Nina tumači lik devojke iz Zabojnice, sela pored Kragujevca, a zbog ovih izjava će je mnogi zavoleti - iKragujevac


Vesti

Lepa glumica Nina Nešković igra jednu od glavnih uloga u seriji “Preživeti Beograd”, a mnoge je njen lik osvojio na prvi pogled.

- Tumačim lik Ružice, devojke iz Zabojnice, sela pored Kragujevca, koja dolazi u Beograd da upiše veterinu. Ona ima neke sličnosti sa mnom privatno, po temperamentu i pravdoljubivosti. Obe volimo da se borimo za pravdu. Priznajem da sam ja u njenim godinama bila dosta drugačija. Nisam toliko naglo reagovala na neke stvari, bila sam smirenija. Ono što mi je bio najveći izazov u ovom projektu je šumadijski govor koji nije baš moje polje - priča Nina Nešković.

Umetnica objašnjava i koliko je teško danas pokazati šta znate u instant kulturi.

- Meni je jako žao što je danas privilegija da se bavite svojim poslom, onim za šta ste se školovali. Time sam jako pogođena ne samo ja već i svi drugi - smatra glumica koja je u prirodi jedna stidljiva devojka, koja ne skida osmeh sa lica.

- Mislim da su svi glumci po prirodi stidljivi ljudi, uplašeni i ranjivi, ali jednostavno svi živimo za to da budemo eksponirani. Zato se i bavimo glumom.

(Blic)

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu