Otvoren drugi Lidl u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Kompanija Lidl Srbija otvorila je tačno u 8 časova drugu prodavnicu u Kragujevcu, na adresi Kraljevačkog bataljona 42a. U jedinstvenom iskustvu kupovine od sada moći će da uživaju i građani Pirota i Loznice, budući da je prvi savremeni diskontni lanac istovremeno otvorio prodavnice i u tim gradovima. Broj Lidl prodavnica u Srbiji je, nakon ovih otvaranja, porastao na 33.

Kao i prilikom svakog otvaranja, Lidl nastavlja s praksom dobrog raspoloženja, pa su svi Kragujevčani, koji su ovog jutra prisustvovali otvaranju, mogli da kupuju proizvode po akcijskim, a ovoga puta i rođendanskim cenama, jer je 11. oktobra godišnjica Lidlovog poslovanja u Srbiji.

„Sutra obeležavamo naš prvi rođendan i godinu dana uspešnog poslovanja u Srbiji. U duhu slavljeničkog raspoloženja, srećni smo da imamo priliku da otvorimo i drugu prodavnicu u Kragujevcu, što je dokaz da smo sa potrošačima u ovom gradu izgradili odnos obostranog poverenja. Interesovanje koje su pokazali građani Kragujevca nas motiviše da prevaziđemo sva očekivanja i učinimo da im koncept jedinstvene kupovine pažljivo odabranih proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta bude još dostupniji“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija Lidl Srbija, Martina Petrović.

U atmosferi slavlja u Lidl prodavnici u Kragujevcu dostupan je veliki broj proizvoda po neverovatnim rođendanskim cenama. Snižene su svakodnevne prehrambene namirnice poput, dugotrajnog mleka, domaće kafe, jogurta i različitih vrsta sireva, ali i voće i povrće. Jogurt od 1 kg je na sniženju čak većem od 30 odsto, i može se naći po ceni od 54,99 dinara, 200 g domaće kafe po ceni od 119,99 dinara, 1 litar dugotrajnog mleka je 59,99 dinara, dok 1 kg cvekle košta samo 29,99 dinara. Od neprehrambenih proizvoda, potrošači će ove jeseni moći da odaberu odevne komade iz kolekcije za aktuelno godišnje doba, a osim odeće u ponudi su i mali kućni aparati sniženi čak 30 odsto.

Na policama novootvorene prodavnice u Kragujevcu je 1.600 pažljivo odabranih proizvoda, a osim Lidl brendova proverenog kvaliteta, ovaj diskontni lanac nudi i 350 proizvoda domaćih dobavljača.

Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i novu prodavnicu u Kragujevcu, je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji. Podsećamo, prva prodavnica u Kragujevcu otvorena je u oktobru prošle godine na adresi Save Kovačevića 50B, dok se nova nalazi na adresi Kraljevačkog bataljona 42a na više od 5 kilometara razdaljine.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu