Kiša i zahlađenje danas će zahvatiti veći deo zemlje. Ne brinite, neće dugo trajati - iKragujevac


Vesti

Naoblačenje sa kišom i pljuskovima, koje će u toku jutra i prepodneva zahvatiti severne i severozapadne predele Srbije, sredinom dana i poslepodne proširiće se i na ostale predele Srbije, dok će na jugu i jugoistoku tokom većeg dela dana biti suvo, pre podne i sunčano.

Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan vetar severnih pravaca, dok se u južnoj polovini Srbije prepodne očekuje jugozapadni vetar.

Jutarnja temperatura od 10 do 14, maksimalna dnevna od 14 stepeni na severozapadu do 26 na jugoistoku Srbije, poslepodne i u tim predelima u padu.

U Kragujevcu prolazno naoblačenje i zahlađenje sa kišom. Duvaće slab do umeren vetar severnih pravaca. Minimalna temperatura 13, maksimalna dnevna 16 stepeni.

U Srbiji sutra nakon oblačnijeg jutra, tokom dana sunčano, samo se na jugu i istoku i tokom dana očekuje nešto više oblačnosti.

Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 20 stepeni. Za vikend i u prvoj polovini sledeće sedmice biće sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura u subotu od 20 do 25, a u nedelju i u prvoj polovini sledeće sedmice od 23 do 27 stepeni.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu