Kragujevčanin teško povređen u Egiptu: Krv je bila svuda oko njega, mislili su da ga je NAPALA AJKULA! Spasila ga supruga! - iKragujevac


Vesti

Srpski turista Miloš S. (33) iz Kragujevca teško je povređen u Egiptu kada ga je udario gliser dok je plivao u moru.

Kako piše "Kurir", drama se odigrala u popularnom letovalištu Hurgada 13. septembra, ateško povređenog Miloša jezive smrti spasila je njegova supruga.

Očevici nesreće kažu da će im stravičan prizor zauvek ostati urezan u pamćenje.

- Mladić je plivao i ronio daleko od obale. bio je u moru, udaljen od bova, kojima je oivičen prostor za kupače. U jednom trenutku, videla sam gliser, koji je vukao bananu, a potom je žena sa obale uletela u more. Čini mi se da je za minut doplivala do glisera- ispričala je za ovaj list turistkinja, koja je bila u istom hotelu kao i bračni par iz Kragujevca.

Ona dodaje da je prava sreća što je mladićeva supruga na vreme videla šta se dogodila, jer da nije tako brzo reagovala, pitanje je šta bi se dogodilo.fotohur.jpg- Gliser je bukvalno prešao preko njega i iskasapio ga, pošto ga je zakačila elisa motora. Oko njega se stvorila velika krvava mrlja, obilno je krvario i bio teško povređen - kaže ona i dodaje:

"Kada su videli krv, mnogi su pomislili da ga je napala ajkula i zbog toga niko nije smeo da uđe u vodu. Nastala je prava panika i pometnja. Međutim njegova žena je bila hrabra i uspela je da ga izvuče na obalu. Kada su već prišli plaži, ljudi su prišli i pomogli joj. Muškarac je bio u nesvesti, jako smo se uplašili."

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto nesreće i prevezla povređenog Kragujevčanina u bolnicu u Hurgadi.

- Čula sam da je izgubio dosta krvi i da je imao mnogo posekotina po rukama i trupu, ali život mu nije ugrožen - rekla je ona i dodala da su turisti i Srbi zaposleni u turističkim agencijama u Hurgadi skupljali novac kako bi platili bolničke troškove za mladića.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu