HAPŠENJE U KRAGUJEVCU: Drogu bacio kroz prozor automobila, pronađena automatska puška sa municijom, vagica za precizno merenje... - iKragujevac


Vesti

Policija je zaustavila "ford" u kojem su se nalazile dve osobe, a sumnja se da je jedna od njih kroz prozor bacila paketić marihuane.

Kragujevačka policija je uhapsila M. N. (1982) iz okoline Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšen je i A. B. (1990) iz Kragujevca koji je osumnjičen za neovlašćeno držanje opojnih droga.

A. B. se sumnjiči da je bacio kroz prozor paketić marihuane, nakon što je policija zaustavila automobil "ford" u kome su bila dvojica osumnjičenih. Sumnja se da je M. N. prethodno prodao paketić marihuane A. B.

U prtljažniku "forda", policija je pronašla oko 40 grama marihuane, a u vozilu "pasat" vlasništvo A. B. još oko 12 grama.

Pretresom domaćinstva M. N. na periferiji Kragujevca pronađene su stabiljke indijske konoplje, oko 30 grama sasušene marihuane i vagica za precizno merenje.

Takođe, pronađena su i 22 metka za automatsku pušku, pa se M. N. tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu