ŠUMADINCI OPREMAJU ČUVENI HOTEL U KATARU: Kragujevčanin će dizajnirati jedan od najekskluzivnijih objekata u Dohi! - iKragujevac


Vesti

U Dohi, glavnom gradu Katara, jednoj od najbogatijih zemalja na svetu firma iz centralnog grada Šumadije dobila je kompletan posao uređenja enterijera u jednom od najprestižnijeg lanaca hotela u svetu-"Hilton".

- Doha je prestonica koja se najbrže razvija u svetu. U njoj su prisutne sve vodeće firme u svetu. Mi smo konkretno posao dobili preko italijanske kompanije - kaže za Kurir Miloš Radivojević iz Kragujevca čije je preduzeće dobilo posao među prvima iz ovog regiona u ovoj muslimanskoj zemlji. On kaže da u Kataru vladaju visoki standardi i stroge propozicije u poslu.

- Njihov sistem gradnje i opremanja daleko gleda u budućnost. Ovde je to gotovo nepoznato. Imate zatvoreni deo grada, ali i područje gde su svetski standardi u svemu. To je grad budućnosti, a njihova strategija je postavljena još od organizovanja svetskog prvenstva u fudbalu - priča nam Radivojević.

Prema njegovim rečima "Hilton" ima strogu kontrolu radova i kvaliteta usluga.

- Narodski rečeno njima muva ne može da promakne. Od istovara robe koja se radi ručno, do ugradnje sve je pod budnim okom nadzornika-kaže naš sagovornik.

Otvaranje ovog prestižnog hotela je u januaru. I sve je pod konac. Tačno se u sekundu zna kada će biti postavljeni prozori, kreveti i ostali nameštaj.
- To je druga dimenzija. Mi smo recimo mislili da će se naša oprema istovariti mašinama. Oni su doveli ljude i sve je ručno istovareno kako bi se sprovela kontrola. Jedva smo stigli zaostatak u vremenu - priča nam Radivojević.

 

Izvor: Kurir

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu