SUTRA PAKLENI DAN, ALI NAS UVEČE ČEKA OSVEŽENJE: Evo kako će promena vremena uticati na naše zdravlje i raspoloženje - iKragujevac


Vesti

U Srbiji će sutra biti sunčano i veoma toplo, samo posle podne na jugozapadu uz lokalni razvoj oblačnosti biće retkih kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, saopštio je Republlički hidrometeorološki zavod.

U Kragujevcu će sutra biti sunčano i veoma toplo sa jutarnjom temperaturom oko 20 stepeni a najvišom dnevnom oko 33 stepena. Duvaće slab i umeren, jugoistočni vetar.

U Srbiji će narednih dana temperatura biti u padu, osim u utorak kada će se još samo na jugoistoku i istoku zadržati veoma toplo vreme. Tokom dana biće promenljivo oblačno sa sunčanim periodima uz slab i umeren severozapadni vetar, ponegde s kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom sa većom verovatnoćom pojave kiše krajem nedelje i za dane vikenda.

U Kragujevcu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 2. septembar 2019. godine: Usled očekivane biometeorološke situacije naročit oprez se preporučuje kardiovaskularnim bolesnicima.

Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu promenlјivog raspoloženja i glavobolјe.

(Kurir)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu