Super utorak u Cineplexx bioskopima: Specijalna snižena cena karte - iKragujevac


Vesti

Snižene cene karata super utorkom u Cineplexx bioskopima!

 

Super utorak u Cineplexx bioskopima: Specijalna snižena cena karte – 300 dinara u Beogradu i 200 dinara u Kragujevcu i Novom Sadu!
Uživanje uz trenutno najaktuelnije filmove, rashlađene bioskopske sale i najbolji mogući kvalitet slike i zvuka, zaštitni su znak bioskopa Cineplexx, koji će 27. avgusta nagraditi svoje verne posetioce super cenom ulaznica!

21.08.2019. - 11:00hPR

Bioskopi Cineplexx obradovaće svoju publiku u utorak, 27. avgusta, kada će svi naslovi moći da se pogledaju po ceni od 300* dinara u Beogradu i 200* dinara u Kragujevcu i Novom Sadu! Karte su u prodaji!

Na velikom platnu bioskopa Cineplexx prodefilovaće najveće zvezde Holivuda današnjice – Bred Pit i Leonardo Di Kaprio u filmu ,,Bilo jednom...u Holivudu“, devetom filmu proslavljenog i Oskarom nagrađenog reditelja Kventina Tarantina. Džejson Stetam i Dvejn Džonson u najprodavanijoj filmskoj franšizi ikada, ,,Paklene ulice: Hobs i Šo“ prikovaće vas za sedišta u vratolomijama i akciji u pravom smislu te reči. ,,Kraljice zločina“, ženska akcija s Melisom Mekarti u ulozi glavne mafijašice Keti, pokazaće nam kako je to kada dve žene preuzmu posao od svojih muževa koji su smešteni u zatvor.

Diznijeva igrana verzija klasika ,,Kralj lavova“ opčinila je preko 200.000 gledalaca u Srbiji. Ne propustite priliku da saznate zašto je ovo jedan od najboljih filmova ove godine. Zavirite u Simbin svet ljubavi, lepote ali i izdaje i konačnog krunisanja. Za one koji su Simbu pratili davne 1994. tu je titlovana, a one mlađe koji se prvi put upoznaju sa njim, sinhronizovana verzija. Video igra „Angry Birds“ globalni je fenomen koji je zaludeo svet, a sada je dobila još jedan filmski nastavak pod nazivom ,,Angry Birds Film 2“. Ptice i prasići udružuju se kako bi pobedili treću zajedničku opasnost koja preti njihovim ostrvima. Kada zajedničkim snagama krenu u pohod njihov avanturistički duh i izrazito humorističan stil osvojiće sve generacije gledalaca. I ovo ostvarenje očekuje vas u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji.

Nišlije ćemo obradovati u subotu 31. avgusta, kada će, nakon zatvaranja 54. Filmskih susreta u Nišu, moći da pogledaju aktuelne naslove po ceni karte od 200 dinara za sve projekcije u bioskopu Cineplexx Niš!

Karte za Super utorak u bioskopima Cineplexx su u prodaji na blagajnama bioskopa i online za članove Cineplexx bonus kluba. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu