UŽAS U ARANĐELOVCU: Dva radnika iz Kragujevca teško povređena tokom popravke lifta, jedan u životnoj opasnosti - iKragujevac


Vesti

Tokom održavanja i popravke lifta u jednom aranđelovačkom preduzeću teško su povređeni radnici preduzeća IC “Inžinjering” iz Divostina kod Kragujevca D. M. (46) i D. P. (44), saznajemo nezvanično.

- Do nesreće je došlo prilikom popravke teretnog lifta kada se otkačila sajla i nesrećni radnici su pali sa desetak metara visine. Jedan od njih nije osećao noge. Njihov treći kolega uspeo je da se nekako uhvati za neku od sajli i tako je izbegao da se povredi. Ostao je da visi u vazduhu - kaže naš izvor.

Detaljna istraga utvrdiće šta se dogodilo, pripadnici MUP izvršili su uviđaj, a na lice mesta pored Hitne pomoći izašli su i pripadnici vatrogasne jedine PU Aranđelovac.

Prema jednoj od verzija u trenutku pucanje sajle dvojica povređenih radnika nalazilo se u liftu, dok je treći stajao na kabini.

Povređeni radnici su iz aranđelovačke bolnice prebačeni na dalje lečenje u Beograd. Zvaničnih informacija o ovom događaju nema.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu