Čeka nas pakleni dan: Temperature do 38 stepeni - iKragujevac


Vesti

U Srbiji danas sunčano i tropski toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno jak, na jugu Banata i sa olujnim udarima.

Minimalna temperatura od 16 do 24 stepena, maksimalna dnevna 34 do 38.

U Kragujevcu takođe sunčano i tropski toplo. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 24 stepena, maksimalna dnevna 37.

Sunčano i tropski toplo biće u Srbiji i sutra. Maksimalna temperatura od 34 do 38, dok će na zapadu i severozapadu Bačke biti malo prijatnije, temperatura do 32 stepena.

U toku večeri i noći u severozapadnim, a u sredu tokom dana i u ostalim predelima Srbije očekuje se naoblačenje i osetnije osveženje sa pljuskovima i grmljavinom i uz skretanje vetra na jak severozapadni.

Biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Maksimalna temperatura od 20 na zapadu do 32 stepena na istoku i jugu Srbije.

U četvrtak razvedravanje. Maksimalna temperatura od 22 do 28 stepeni. U petak nakon vedrog i svežeg, u dolinama i kotlinama hladnog i maglovitog jutra, tokom dana sunčano i umereno toplo, samo na jugu ponegde sa pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 25 do 29 stepeni.

Vetar u skretanju na jak severozapadni. Maksimalna temperatura do 22 stepena. U četvrtak razvedravanje. Maksimalna temperatura do 23. U petak nakon vedrog i svežeg jutra, tokom dana sunčano i umereno toplo. Maksimalna temperatura do 26 stepeni. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu