PUCNJAVA: Mladić ubijen, dok se njegov brat BORI ZA ŽIVOT u KC Kragujevac - iKragujevac


Vesti

D. P. (28) posle kraće svađe izrešetao Almira M. i Asima M., koji je preminuo na mestu, dok se njegov brat bori za život u KC Kragujevac

Asmir M. (28) iz Sjenice ubijen je, dok je njegov brat Almir M. (30) teško ranjen u pucnjavi koja se juče oko 13.45 desila u selu Gornja Vapa na Pešteru!

Kako saznajemo, jedan brat je ubijen, a drugi ranjen hicima iz pištolja, a policija traga za D. P. (28), osumnjičenim za zločin.

Došao do kuće

- Teško ranjeni Almir M. odmah je prebačen u sjenički Dom zdravlja, a zatim i u novopazarsku Opštu bolnicu, gde je hirurški zbrinut. Međutim, zbog ozbiljnosti povreda on je hitno upućen na dalje lečenje u Klinički centar u Kragujevcu.

Znaju se odranije

Kako nezvanično saznajemo, oružani napad desio se u selu Gornja Vapa, blizu kuće u kojoj žive braća.

- Strašno je bilo. Odjednom su se začuli rafali. Izrešetao je dvojicu braće i pobegao. Krvi je bilo dosta, ranjeni mladić je zapomagao... Ovaj drugi je ležao nepomično. Nismo znali šta nas je snašlo - kaže jedan meštanin.

Prema rečima našeg izvora, osumnjičeni i žrtve odranije su se poznavali, ali su imali i neke neraščišćene račune.

- D. P. je juče došao blizu kuće braće. Tu su se sporečkali, a zatim su se čuli pucnji. Ne zna se tačno koliko je hitaca ispaljeno, tek, D. P. je posle pucnjave pobegao i za njim policija intenzivno traga - kaže izvor i dodaje da policija ispituje zbog čega su se osumnjičeni i žrtve posvađali.

- Moguće je da su u pitanju dugovi, ali u ovom trenutku niko to ne može sa sigurnošću da zna - kaže sagovornik.

(Kurir)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu