TROPSKI DAN U KRAGUJEVCU: Temperature rastu posle svežeg jutra, a evo kako će biti narednih dana - iKragujevac


Vesti

Tokom dana sunčano i tropski toplo. Posle podne u planinskim predelima na jugozapadu očekuje se jači razvoj oblačnosti i pojava pljuska sa grmljavinom.

Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 14 do 20 stepeni, maksimalna dnevna od 30 do 35 stepeni. U toku večeri na severozapadu Srbije očekuje se povećanje oblačnosti.

U Kragujevcu sunčano i tropski toplo. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 16, maksimalna dnevna 33 stepena.

U Srbiji sutra sa severa stiže prolazno naoblačenje, ponegde uz ređu pojavu pljuskova sa grmljavinom i kratkotrajnih grmljavinskih nepogoda.

Severozapadni vetar biće u pojačanju. Maksimalna temperatura od 27 na zapadu do 34 stepena na istoku i jugoistoku Srbije. U utorak i sredu pretežno sunčano i svežije, povremeno uz oblačnost. Duvaće pojačan severni i severoistočni vetar.

Maksimalna temperatura u utorak od 28 do 31, a u sredu od 25 do 29 stepeni.

U četvrtak nakon vedrog, u dolinama i kotlinama svežeg i maglovitog jutra, tokom dana sunčano i toplo. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 30 stepeni.

U Kragujevcu sutra prolazno povećanje oblačnosti, uz tek ređu pojavu pljuska sa grmljavinom.

Maksimalna temperatura do 30 stepeni. U utorak pretežno sunčano, povremeno uz oblačnost. Maksimalna temperatura do 30 stepeni.

U sredu svežije, ali sunčano. Temperatura do 27 stepeni. Tokom utorka i srede duvaće pojačan vetar - severac. U četvrtak sunčano i toplo, maksimalna temperatura oko 30 stepeni.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu