Sa „đačkom“ eKG karticom besplatno na bazen jednom nedeljno - iKragujevac


Vesti

Gradska agencija za saobraćaj je u cilju multifunkcionalne upotrebe svoje eKG kartice sklopila sporazum sa Privrednim društvom „Radnički“ čime je svim đacima koji poseduju personalizovanu „đačku“ eKG karticu, omogućeno da jednom nedeljno besplatno koriste gradske bazene.

Učenici osnovnih i srednjih škola koji poseduju personalizovanu eKG karticu, a nisu završni razred srednje škole, imaju pravo na besplatan ulaz na otvorene gradske bazene. Ovu pogodnost mogu da koriste jednom nedeljno, od ponedeljka do nedelje u toku cele sezone.

Učenici koji do sada nisu besplatno izradili svoju personalizovanu eKG karticu, mogu to da učine bilo kog radnog dana, u Gradskoj agenciji za saobraćaj, uz priloženu potvrdu da su redovni đaci. Učenici koji su završili osmi razred, uz potvrdu da su upisali srednju školu, mogu preuzeti svoje personalizovane eKG kartice za srednjoškolce, takođe u prostorijama Gradske agencije za saobraćaj.

Ovo je samo početak korišćenja eKG kartice u druge svrhe, a ne samo za gradski prevoz, jer će se već od septembra ovom karticom čekirati roditelji kada ostavljaju i uzimaju decu iz predškolskih ustanova.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu