Potpisana saradnja između Ekonomskog fakulteta i JKP Šumadija - iKragujevac


Vesti

Danas je u Dekanatu Ekonomskog fakulteta potpisan Sporazum o saradnji između Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu i JKP Šumadija Kragujevac.

 Sporazum su potpisali dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr Petar Veselinović i direktor JKP Šumadija Kragujevac Nemanja Dimitrijević.

Cilj potpisivanja ovog Sporazuma je povezivanje ustanove visokog obrazovanja i javnog sektora u svrhu unapređenja nauke, inovacija i tehnološkog razvoja.

Unapređenje saradnje odnosi se na povezivanje studenata, saradnika i nastavnika Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu i zaposlenih u JKP Šumadija Kragujevac, radi sprovođenja zajedničkih aktivnosti na istraživačko – razvojnim i inovacionim projektima koji su bazirani na naučnoj osnovi i praktičnoj primeni.

Saradnja će biti realizovana kroz gostujuća predavanja, obavljanje stručne prakse, obrazovne programe, zajedničko organizovanje događaja, unapređenje infrastrukture, naučno – istraživačke aktivnosti i kvalitet studija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu i rada JKP Šumadija Kragujevac.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu