"Mišino srce uspešno je presađeno 29-ogodišnjem mladiću" Ivan Bosiljčić se POTRESNOM PORUKOM oprostio od kolege - iKragujevac


Vesti

Ivan Bosiljčić objavio je danas da je njegov kolega Miloš Petrović izgubio život, a da je njegovo srce presađeno jednom mladiću. Uz potresne reči pozdravio se od svog prijatelja.

- Moj prijatelj Miloš Petrović je prešao ka Gospodu. Nastradao je u saobraćajnoj nesreći. Mnogo smo putovali i mnogo koncerata svirali zajedno. Dok sam ga gledao nasmejanog kako svira svoj bas, osećao sam samo i jedino radost. Radost. Odavno znam koliko je važno sa kim stojiš na sceni, sa kim sediš za stolom i ideš kroz život. On je bio najvernija potvrda toga - napisao je Ivan Bosiljčić i objasnio:

- Juče je Mišino srce uspešno presađeno jednom dvadesetdevetogodišnjem mladiću. Momčino, nek si mi živ i zdrav, to radosno srce će dobro da te služi. Šomi, ne boj se. Ideš u Svetlost nezalaznu.

Preminuli Miloš Petrović (40), Kragujevčanin, poznati je muzičar, basista i tvorac grupe Nliks. Njegova smrt je, zahvaljujući humanoj reakciji porodice, produžila čak četiri života, odnosno donirani su njegovo srce, jetra i dva bubrega.

Petrović, kao jedan od najboljih ovdašnjih basista, nastupao je sa grupom Smak u decembru 2012. u Beogradskoj areni, Propagandom 117, Ivanom Bosiljčićem u pratećem bendu, a imao je i školu bas gitare.

Miloš Petrović (1979-2019) biće sahranjen u četvrtak u 13 časova na Bozmanu.

 

Izvor: Blic

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu