Pretežno sunčano i malo toplije, od subote popodne opet naoblačenje sa kišom - iKragujevac


Vesti

Kratkotrajna stabilizacija vremena očekuje nas danas i sutra, a u većini mesta u zemlji neće biti nikakvih padavina i preovlađivaće suvo vreme sa dužim sunčanim intervalima.

U narednih desetak dana u celoj Srbiji očekuje nas i dalje promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa čestom pojavom padavina, a stabilizaciju vremena sa temperaturama oko 30 stepeni možemo očekivati tek nakon 20. jula, rekao je za Tanjug meterolog Slobodan Sovilj.

Maksimalna temperatura danas biće nešto viša nego u sredu i kretaće se u većini mesta oko 25, 26 stepeni. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni, a jutarnja temperatura će se kretati od 9 do 14 stepeni.

U Kragujevcu danas i sutra biće dosta sunčanih sati i suvo vreme. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni, jutarnja temperatura oko 14, a najviša dnevna oko 23stepena.

U petak i u subotu pre podne biće suvo sa sunčanim intervalima. Naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom i u Kragujevcu se očekuje u subotu u popodnevnim časovima, a u nedelju će biti nestabilno vreme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu