Rekonstrukcija ulica u Kragujevcu nakon poplava po prioritetima - iKragujevac


Vesti

Ekipe Službe izgradnje i održavanja puteva Javnog komunalnog preduzeća Šumadija rade na rekonstrukciji puteva i vraćanju ulica u prvobitno stanje, pre vremenskih nepogoda, u Beloševcu.

U ulici Dragoslava Srejovića završeni su radovi na izgradnji pešačke staze, dok se u mesnim zajednicama Trmbas i Ždraljica nasipaju loklani putevi.

Obilne padavine su, tokom juna, oštetile putnu infrastrukturu u naselju Beloševac, pa su ekipe gradskog komunalnog preduzeća Šumadija radile na saniranju udarnih rupa u Brđanskoj ulici, dok se u Trmbasu i Ždraljici oštećeni putevi nasipaju šljunkom.

Da bi se sprečilo eventualno izlivanje vode iz kanala i plavljenje okolnih domaćinstava, terenske ekipe danas su radile na čišćenju kanala i njihovom širenju naselju Grošnica.

U ulici Dragloslava Srejovića završeno je asfaltiranje pešačke staze.

Radilo se i na obeležavanju vertikalne signalizacije u Zmaj Jovinoj ulici, Dragoslava Srejovića, 19. oktobra, Avalskoj, Atinskoj i Bosanskoj.

Na uređenju zelenih povrina ekipe su radile u ulicama Miodraga Vlajića Šuke, Vladimira Rolovića, Save Kovačevića, Kneza Miloša, Spomen parku „Kragujevački oktobar“, kod petlje u Stanovu, Skupštine grada i u naselju Aerodrom.

 

Izvor: RTK

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu