Konačna lista bodovanja za vrtiće - iKragujevac


Vesti

Komisija za prijem dece na celodnevni boravak u predškolske ustanove čiji je osnivač grad Kragujevac je nakon rešavanja po prigovorima utvrdila konačnu Listu bodovanja i rangiranja kao i konačne Spiskove primljene dece u vrtiće PU “Nada Naumović” i “Đurđevdan” za radnu 2019/2020. godinu.

U rokovima utvrđenim za podnošenje prigovora, posle objavljivanja preliminarne rang liste, podneto je 106 prigovora, odbijeno 90, jedan je odbačen a usvojeno je 15 prigovora, koji su delom izmenili Listu bodovanja i rangiranja i Preliminarni spisak primljene dece.

Predškolske ustanove “Nada Naumović” i “Đurđevdan” će na osnovu spiskova primljene dece najkasnije do 1. avgusta 2019. godine zaključiti ugovore o pružanju usluga sa roditeljima primljene dece.

Po zaključenju ugovora one će Komisiji za prijem dece na celodnevni boravak, dostaviti spisak dece za koju su zaključeni ugovori, kao i spisak dece za koju su roditelji odustali od upisa, kako bi bili pomereni sa Jedinstvene liste bodovanja i utvrdila se Lista čekanja za upis u privatne predškolske ustanove.
Ukoliko se roditelji ne odazovu pozivu predškolske ustanove za zaključenje ugovora smatraće se da su odustali od zahteva za prijem deteta.

Konačna lista bodovanja i rangiranja kao i Spisak primljene dece u vrtiće PU “Nada Naumović” i “Đurđevdan” objavljeni su na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca, oglasnim tablama predškolskih ustanova i ulaznim vratima vrtića.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu