GLASAJTE DA POBEDI SANJA: Kragujevčanka u finalu "Pinkovih zvezda" - iKragujevac


Vesti

Otkako je počelo sa emitovanjem 2014. godine, muzičko takmičenje "Pinkove zvezde" postalo je brend TV Pink i jedna od najgledanijih emisija, a zbog velikog interesovanja, u četvrtoj sezoni objedinilo je sve talente. U sezoni pod nazivom "Pinkove zvezde - All Talents", tokom četiri meseca imali smo priliku da vidimo fantastične kandidate koji su pokazali najrazličitije talente, a večeras od 22 časa u velikom finalu počinje borba za pobedu!

Petočlani žiri - Damir Handanović, Dušica Jakovljević, Srđan Žika Todorović, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović - nije imao nimalo lak zadatak: od nekoliko stotina kandidata koji su se pojavili u prvom krugu takmičenja, morali su da odaberu samo 12 finalista.

Petorka smatra da je napravila odličan izbor, a u nedelju u velikom finalu konačnu odluku donosite upravo vi, draga publiko! Samo jedan može pobediti i osvojiti 3.000.000 dinara, zato glasajte za vašeg favorita u nedelju od 22 časa!

U velikom finalu "Pinkovih zvezda - All Talents" recitovanjem će se predstaviti i Kragujevčanka Sanja D. Mikić. Sigurni smo da je ona spremila spektakularan nastup, a vi učestvujte u konačnoj odluci i glasajte. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu