U NESREĆI KOD KNIĆA poginula jedna osoba, dve povređene (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nesreći na putu Kragujevac - Kraljevo kod Knića koja se dogodila sinoć oko 22 sata. Kako se saznaje, u sudaru tri vozila nastradao je suvozač, dok su dve osobe povređene.

Kragujevačka policija podneće krivičnu prijavu protiv 32-godišnjeg muškarca sa područja opštine Knić, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštila je danas Policijska uprava u Kragujevcu.

Sumnja se da je on, sinoć, oko 22 sata, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su učestvovala tri vozila i u kojoj je poginuo 53-godišnji muškarac sa područja ove opštine, dok su dve osobe povređene.

On je, kako se sumnja, upravljajući putničkim vozilom "jugo", smerom od Kraljeva prema Kragujevcu, prešao je na levu kolovoznu traku i direktno se sudario sa vozilima "opel zafira" i "opel korsa", koja su nailazila iz suprotnog smera.

Putnik u "jugu" (53) podlegao je povredama na licu mesta, vozač ovog vozila zadobio je teške telesne povrede i zadržan je na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu, dok je vozač "opel korse" (34) iz Kragujevca zadobio lake povrede.

Uviđaj je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u prisustvu pripadnika saobraćajne policije Policijske uprave u Kragujevcu.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu