I TO NIJE SVE: Aktivisti SNS-a organizovali radionicu za pisanje projekata - iKragujevac


Vesti

U prostorijama Mesne zajednice Filip Kljajić aktivisti Mesnog odbora Srpske napredne stranke organizovali su obuku za pisanje projekata.

Drugi put za redom organizuje se obuka za koju je bio zainteresovan veliki broj građana svih generacija. Poznavanje pisanja projekata ima veliki značaj posebno za građane koji su formirali udruženja ili imaju mala preduzeća, smatraju aktivisti Mesnog odbora Srpske napredne stranke koji žive na području Mesne zajednice Filip Kljajić.

Decembra prošle godine održana je radionica u kojoj su polaznici savladali znanje koje se odnosi na pisanje projekata. Poučeni dobrom praksom ponovili su ovu edukaciju. 

Aktivisti SNS-a su polaznicima radionice podelili brošuru sa korisnim informacijama o ovoj tematici. 

Edukatori su polaznicima radionice pojašnjavali brojne veštine u pisanju rojekata, odgovarali na pitanja, razjašnjavali nejasnoće.

U narednom periodu aktivisti Mesnog odbora SNS naselja Filip Kljajić planiraju da posete staračka domaćinstva u ovom delu grada i pomognu starijim sugrađanima. 

Kako kažu, sa njima će biti i medicinske ekipe koje će se naći na usluzi građanima trećeg životnog doba. 

U planu je i nastavak započeih aktivnosti sa decom i mladima kojima pomažu u učenju, podsećaju aktivisti Srpske napredne stranke. 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu