Bolje ostanite kod kuće: Nakon toplog jutra slede nam nove oluje - iKragujevac


Vesti

U toku jutra u većem delu Srbije biće suvo sa sunčanim interavlima, dok se na jugu i istoku očekuje vedro. 

Sredinom dana u severozapadnim predelima Srbije, a posle podne i krajem dana i u ostalim predelima jače naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom, a očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom i olujnim vetrom.

U Kragujevcu prepodne suvo sa sunčanim intervalima. Sredinom dana i posle podne očekuje se jače naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i veoma obilnim pljuskovima.

Duvaće severozapadni vetar. Minimalna temperatura 21 stepen, maksimalna dnevna 28.

SLEDI STABILIZACIJA VREMENA, UZ VISOKE TEMPERATURE

U Srbiji u ponedeljak i utorak promenljivo oblačno i veoma sparno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske nepogode. Maksimalna temperatura u ponedeljak od 25 do 30 stepeni, a u utorak od 27 na jugu do 33 stepena na severu Srbije.

Od srede do kraja sedmice biće sunčano i tropski toplo, samo se u sredu posle podne ponegde očekuje ređa pojava pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od srede do kraja sedmice biće uglavnom od 30 do 34, u delovima Vojvodine i do 36 stepeni.

U Kragujevcu u ponedeljak i utorak promenljivo oblačno i veoma sparno, uz uslove za lokalne pljuskove sa grmljavinom. Maksimalna temperatura u ponedeljak do 27 stepeni, u utorak do 31. Od srede sunčano i tropski toplo. Maksimalna temperatura do 33 stepena.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu