Zbog Kragujevčanina LETELO PERJE u Zvezdama Granda! - iKragujevac


Vesti

Alem Kadić prošao je u finale "Zvezda Granda" i na taj način silno je obradovao svog mentora Dragana Stojkovića Bosanca.

Muzičar je tom prilikom svima pokazao u kakvoj je sada formi, posle bolovanja, pa je trčao po sceni i mahao kako publici, tako i milionskom auditorijumu.

Aleksandar Radojević iz Kragujevca hrabro se borio, ali nije uspeo da prikupi glasove. Njegova mentorka Marija Šerifović poželela mu je sreću u baražu.

"Rekao sam Mariji, ti si izuzetan talenat. Pun si harizme i sugestivnosti. Bez šale. U tvojim godinama... šta će ribe raditi za dve godine - ja ne znam! Biće pecanje svaki dan!" poručio mu je Bosanac, što je Đorđa Davida iziritiralo.

Naime, Đorđe nije krio koliko mu je smetalo to što je Bosanac za sebe "uzeo tri čoveka", dok su ostali imali pune ruke posla, što se tiče priprema za finale.

"Šta će da rade?! Oćelaviće i neće raditi ništa, 'aj ćuti bre tamo! Dobio si prvog finalistu od tri čoveka koja si uzeo, mi smo poginuli sa 100 ljudi! Znači kad nekog ke*a, ke*a ga! To je neverovatno!" vikao je David dok se Bosanac grohotom smejao. Publika ih je obojicu ispratila gromoglasnim aplauzom.

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu