BILA JE MANEKENKA A onda se udala za repera sa kojim ima dva sina, zbog jedne žene se pričalo da su na KORAK OD RAZVODA (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Mnogi je se sećaju po manekenskom pozivu u čemu je bila veoma uspešna, Danica Prvulović u međuvremenu je promenila prezime u Andonov udajom za repera Dalibora Andonova Grua. Ova lepotica, rodom iz Kragujevca manekenstvom je prestala da se bavi vrlo rano, još u svojoj 25. godini, kada se posvetila porodici.

Danica i Gru u braku su od 2007. godine. Iste godine dobili su sina Vuka, a kasnije i Relju.

- Onog trenutka kada sam se zasitila modne scene, povukla sam se iz posla i posvetila porodici - rekla je bivša menekenka jednom prilikom.

Danica nije želela inostranu karijeru već je želela da se okrene porodici te danas samo povremeno uradi neku reklamu. Oporbala se i kao voditeljka, kada je vodila jutarnji program i vremensku prognozu.

Iako se ne pojavljuju često zajedno u javnosti Danica i Gru vode skladan život bez mnogo trzavica mada se u jednom trenutku pričalo da su bili na korak od razvoda. To se desilo 2009. godine kada je Dalibor bio u "Velikom bratu" u kom se zbližio sa manekenkom Tijanom Stajšić. Međutim, još tada Danica je bila toliko sigurna u njihovu ljubav te je jasno stavila svima do znanja da Gru nije zaljubljen u drugu ženu.

- Ona je super devojka, lepa je i užasno zgodna, ali nije istina da se moj suprug zaljubio u nju kao što pričaju ostali ukućani. Poznajem ga veoma dugo i najpre bih ja znala da je to tako. Nemam razloga da budem ljubomorna i može samo da mi imponuje što se Gru nalazi u društvu lepe žene. Njihov odnos nikako ne može uticati na naš brak, a pogotovo ne u negativnom kontekstu - rekla je Tada Danica a na kometar jednog gledaoca koji je tvrdio da je video u sudu se slatko nasmejala.

- I ja sam sinoć u toku lajv prenosa iz kuće Velikog Brata pročitala poruku koju je poslao anonimni gledalac, a koji tvrdi da sam bila u sudu i podnela zahtev za razvod braka. To nema veze sa istinom i slatko sam se nasmejala toj poruci - rekla je tada Danica kroz smeh.

Danica-Gru-Vuk-i-Relja.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu