PRELEPA Kragujevčanka Marijana je strah i trepet Rolan Garosa: A prošle godine je zbog ovog UDVARAČA bila pod lupom javnosti - iKragujevac


Vesti

Marijana Veljović, teniska zvezda iz sudijske stolice, možda nije poznata kao Đoković i Federer, ali ima dosta fanova kao jedan od najcenjenijih glavnih sudija sa „zlatnim bedžom".

Kragujevčanka Marijana Veljović trenutno je u Parizu i sudi na teniskom turniru Rolan Garosu, a njeni verni fanovi sećaju se simpatične priče koja se desila između nje i argentinskog tenisera Dijega Švarcmana.

Naime, snimak koji je u to vreme kružio internetom, pokazuje njihovo ćaskanje i razmenjivanje značajnih pogleda na terenu, a jedan od komentara bio je: "Mislim da je Dijego Švarcman već nabavio broj Marijane Veljović i da ćemo uskoro saznati da su počeli da se zabavljaju".

Iako su prognoze bile simpatične, od te veze na kraju nije ništa bilo, ali Marijana je svojom pojavom nastavila da intrigira javnost.

Tako je na finalnom meču Dejvis kupa između Žoa Vilfreda Conge i Marina Čilića u novembru 2018. sudila upravo ova 32-godišnja Kragujevčanka i svojim izgledom opčinila hrvatske medije, koji su joj posvetili veliku pažnju tokom meča.

Marijana je školu za teniske sudije završila 2008. godine u Beogradu i od tada počinje uspon njene karijere.

Mnogi smatraju da radi idealan posao, ali ona je u intervjuu za B92.net istakla da su sumnjali u nju jer je žensko.

- Osećaj je neverovatan što nam naš sport omogućava sve to, iako su se mnogi pitali da li sam sposobna zato što sam žensko. Da li ja to stvarno mogu. Mislila sam da to nije fer i uredu, ali sam uspela - rekla je Marijana.

 

Izvor: Blic žena

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu