Preliminarna lista bodovanja i spisak dece za prijem u gradske predškolske ustanove - iKragujevac


Vesti

Komisija za prijem dece na celodnevni boravak u predškolske ustanove čiji je osnivač grad Kragujevac utvrdila je Priliminarnu listu bodovanja i rangiranja dece za prijem za radnu 2019/2020. Preliminarna lista bodovanja obuhvata svu decu za koju su podneti blagovremeni i potpuni zahtevi za upis u predškolske ustanove čiji je osnivač grad Kragujevac.

Na osnovu ove liste, Komisija je utvrdila i Preliminarni spisak primljene dece po predškolskim ustanovama i radnim jedinicama (vrtićima) takođe za radnu 2019/2020.godinu. Na osnovu Preliminarnog spiska, Komisija će utvrditi i dostaviti direktorima predškolskih ustanova čiji je osnivač Grad kao i nadležnoj Gradskoj upravi, predlog spiska primljene dece za svaku predškolsku ustanovu.

Protiv Preliminarne liste bodovanja i rangiranja i Preliminarnog spiska mogu se podneti prigovori od 6. do četvrtka 13. juna u pisanoj formi na obrascu Komisje koji se preuzima na zvaničnim internet prezentacijama grada Kragujevca i predškolskih ustanova „Nada Naumović“ i „Đurđevdan“. Prigovor se predaje lično u ulici Prvoslava Stojanovića br. 10 u Erdogliji, kancelarija br. 4.

Preliminarna lista bodovanja i rangiranja i preliminarni spisak primljene dece i obrasci mogu se pogledati i preuzeti OVDE.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu