KRAGUJEVAC: Jezičke radionice engleskog i nemačkog za mlade - iKragujevac


Vesti

Organizacija AIESEC ovog leta održaće radionice stranih jezika koje će početi 08. jula i trajaće 5 nedelja u Kragujevcu.

Kako je poznavanje stranih jezika danas preko potrebno, odlučili smo da drugi put po redu u Kragujevcu realizujemo projekat koji će polaznicima pružiti mogućnost za učenje i usavršavanje odabranog jezika.

U ponudi su radionice engleskog i nemačkog jezika. a projekat je karakterističan po tome što su predavači inostrani studenti i diplomci koji poseduju određeno znanje jezika.

Inostrani studenti će u okviru ovog projekta obavljati praksu koja im je potrebna a polaznicima se pruža mogućnost da usavrše konverzaciju jezika i komunikacione veštine na stranom jeziku. Za učešće se mogu prijaviti mladi, uzrasta od 18 do 30 godina.

Radionice će biti interaktivnog karaktera gde će svi polaznici moći da uzmu aktivno učešće a iz nedelje u nedelju pratiće se njihov napredak. Pored samog jezika, polaznici će biti u prilici da upoznaju i kulturu, tradiciju i običaje zemalja iz kojih dolaze predavači.
Na kraju projekta svi učesnici dobijaju sertifikat.

Radionice će se održavati tri puta nedeljno u trajanju od po 2 sata, tokom pet nedelja. Cena učešća na projektu iznosi 1.500 dinara, a prijavni formular i više informacija možete pronaći na linku: https://podio.com/webforms/22643200/1600006?fbclid=IwAR3UvNegxMDG-eg7ybhRHSZiPueXNJFS2jtV9EBjOuHTdMAIzUvLgHlOS7M
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu