Posao u KC Kragujevac za jednog doktora i 66 medicinskih tehničara: Rok za podnošenje prijava je... - iKragujevac


Vesti

Klinički centar Kragujevac raspisao je konkurse za prijem u radni odnos na određeno vreme, jednog doktora i 66 medicinskih tehničara. Rok za podnošenje prijava je 16. maj.

Kada je reč o konkursu za doktora medicine, jedan kandidat će biti primljen u radni odnos na određeno vreme i to do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva. Doktor medicine se zapošljava radi popune radnog mesta na Klinici za internu medicinu sa punim radnim vremenom i tromesečnim probnim radom.

Kragujevačkom Kliničkom centru potrebno je i 39 medicinskih tehničara opšteg smera, 11 medicinskih tehničara laboratorijskog smera, devet medicinskih tehničara pedijatrijskog smera, tri medicinska tehničara ginekološko - akušerskog smera, tri viša medicinska tehničara - opšteg smera, kao i jedan farmaceutski tehničar.

Konkurs za prijem u radni odnos ukupno 66 medicinskih teničara na određeno vreme na period ne duži od šest meseci sa punim radnim vremenom, podrazumeva i probni rad u trajanju od tri meseca.

Sve informacije o uslovima konkursa i načinu prijavljivanja zainteresovani mogu pronaći na sajtu Kliničkog centra Kragujevac, na kom će biti objavljeni i konačni rezultati konkursa. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu