Kako do senzualnih prirodnih savršenih usana – LIFECARELIPS - iKragujevac


Vesti

Stiče se utisak da je sve više devojaka sa istim usnama. Da su sve copy-paste. Ali to nije istina, mnogo devojaka je radilo usne a da to niko ne primećuje ili primećuju ali je to umereno sa stilom. Normalno je da se o lošim stvarima više priča jer bodu oči.

Da bi doktor uradio usne mora da obrati pažnju na oblik usana, na simetriju usana,o odnosu usana na celo lice, o odnosu gornje i donje usne – na koji cu se tek vratiti,o konturama, uglovima usana itd., mnogo parametara doktor uzme u obzir pre nego što planira i odluči se da radi. Pacijenti koji dodju sa pričom “ jel moze 0.25 u donju” ili “samo 0.45 u gornju”, nije dobra i zato su doktori tu da ih upute i pravilno posavetuju da ne pogreše. Doktor mora da odradi celokupnu analizu i tek nakon toga može da proceni koliko je materijala potrebno, koji rezultat može pacijent da očekuje, normalno sve ovo se radi u dogovoru sa pacijentom.

Poboljšanje usana treba da poštuje odnos gornje i donje usne, trebaju da imaju adekvatan volumen, definisan Kupidonov luk i ivice vermiliona, da budu simetrične sa obe strane, i da ugao usana bude prav/ili okrenut na gore.

FullSizeRender-1.jpg

Ono na šta bi se osvrnuo još jednom, da je idealna proporcija usana 1:1,618 u koristi donje usne. Znači da donja usna normalno treba da bude veća od gornje, to je prirodno. Ne treba narušavati ovaj odnos treba teziti ka njemu.

Ovaj odnos usana je bitan kada se usne gledaju zasebno ali je bitan i kada se posmatra lice u celini, jer tek tada kada je sve u skladu usne postaju najatraktivniji deo ženskog lica.

Zakažite konsultacije na 0601950500
Više o samom tretmanu na http://www.estetikcentar.rs/usne/

Autor: dr Ivan Vučićević

Screenshot_20190118_025556.jpg

 

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu