''300 Kragujevčana'' - zaustaviti naplatu gradskog prevoza - iKragujevac


Vesti

“300 Kragujevčana” ZAHTEVA od Gradske agencije za saobraćaj da odmah ukine naplatu prevoza i da ne maltretiraju sugrađane šetanjem od trafike do trafike i čekanjem u redovima dok ne organizuju bolje izdavanje kartica a u međuvremenu ćemo od Gradskog veća tražiti da preispita odluku o uvođenju EKG sistema i da obrati pažnju na komentare nezadovoljnih korisnika čijim glasovima rade posao koji rade.

Odmah obustaviti EKG sistem naplaćivanja prevoza i preispitati odluku o uvođenju ovog sistema koji je po oceni građana nepovoljan i nepraktičan.

Iako se iz Gradske agencije za saobraćaj trude da nas ubede da je nov sistem naplate prevoza dobar za građane, komentari korisnika ukazuju na suprotno.

Nespretno je organizovano izdavanje novih EKG kartica pa građani satima čekaju u redovima a od najavljenih 80 mesta za izdavanje kartica očigledno nema ništa.

Ako istupite iz reda žureći na prevoz, sačekaće vas nenormalna cena pojedinačne karte od 150 dinara.

Vozači nisu informisani kako se kartice očitavaju i ne umeju da pomognu sugrađanima koji se ne snalaze sa njenom upotrebom, posebno se to odnosi na starije sugrađane. ekg.jpg

 

gas.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu