DNEVNI HOROSKOP ZA 23. APRIL: Ovnove čeka velika poslovna promena, a Devici će jedna stvar pokvariti ljubav - iKragujevac


Vesti

Šta vam zvezde predviđaju za danas, saznajte u dnevnom horoskopu.

OVAN

POSAO: Vaša želja za napretkom postaje sve veća i trenutno radno mesto je premalo za vas. Ako ne dođe do unapređenja razmišljate o novom poslu.
LJUBAV: Iako su emocije prema partneru jake, vi to ne pokazujete onoliko često koliko on mislida treba, zbog čega se plaši da vas gubi.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa vidom.

BIK

POSAO: Danas ste naročito umorni i bezvoljni. Ne obraćate pažnju ni na kritike koje dobijate.Prosto vam je sve svejedno.
LJUBAV: Došli ste do situacije u kojoj samo iskren razgovor o prošlosti i budućnosti,problemima i emocijama može da spasi vašu vezu.
ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi danas.

BLIZANCI

POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansijsko stanje i budućnost koja vas čeka na trenutnom poslu irazmatrate sve moguće opcije dodatne zarade.
LJUBAV: Iako vam se činilo da ste ušli u neku drugačiju i posebnu vezu, osećate se sve višeusamljeno pored svog partnera. Trebalo bi da mu to kažete.
ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu.

RAK

POSAO: Danas je moguće da će vas nešto što uopšte nije do vas sprečiti da ostvarite svojeciljeve. Možda je bolje da rešavanje bitnih pitanja ostavite za drugi put.
LJUBAV: Čini vam se kao da se sve raspada ali je to samo vaše preuveličavanje stvarnihproblema. Pokušajte da se ohladite i razmislite malo bolje o svemu.
ZDRAVLJE: Preporučuje vam se više sna.

LAV

POSAO: Čekate neke važne vesti zbog čega ste napeti i dekoncentrisani. Moguće je da će danasdoći do odlaganja po tom pitanju.
LJUBAV: Iako sami nećete ništa pokrenuti na tom polju, moguće je da ćete imati zanimljiv danpun neočekivanih dešavanja u vezi ljubavi.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa nesanicom su mogući.

DEVICA

POSAO: Ostvarili ste veliki uspeh za koji ste dosta i žrtvovali pa se sada pitate da li je bilovredno.
LJUBAV: Radujete se početku nove veze i dosta ste euforični. Sreću vam kvare jedino loši komentari prijatelja vezanih za vašeg novog partnera.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog napetosti.

VAGA

POSAO: Svesni ste da je situacija teška i da svaki uspeh zahteva mnogo rada. Vaša vrednoća sedopada šefovima, a saradnici vam na tome pomalo zavide.
LJUBAV: Iako niste spremni da to sebi priznate vaše emocije prema partneru se polako gase.Trudite se da on to ne primeti.
ZDRAVLJE: Nemate veće probleme.

ŠKORPIJA

POSAO: Iz dosadašnjeg iskustva ste naučili da je bolje da pokušate da prilagodite poslovnookruženje sebi nego da se vi uklapate u njega.
LJUBAV: Moguće je da ste zaokupljeni velikom emotivnom dilemom između dve osobe koje suistovremeno jako zaokupile vašu pažnju.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa cirkulacijom.

STRELAC

POSAO: Oslobodili ste se svega što je kočilo vaš uspeh u prošlosti i sad idete samo napred.Čekaju vas neke lepe vesti.
LJUBAV: Vi i vaš partner imate naoko idealan odnos koji je moguć samo zato što ste obojejedno drugom prećutali neke stvari.
ZDRAVLJE: Nema nikakvih problema!

JARAC

POSAO: Današnji dan je dobro prikazan po pitanju sklapanja novih poslovnih poznamstava isaradnji.
LJUBAV: Voljena osoba vam je toliko strastveno privržena da se osećate i malo ugušeno timekoliko god da vam laska.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa hormonima.

VODOLIJA

POSAO: Pred sobom imate dosta mogućnosti za uspeh koje možda ne vidite potpuno. Akonaučite da ne potcenjujete sebe, možete dosta da izvučete iz ovog perioda.
LJUBAV: Ne očekuju vas nikakva nova dešavanja na ovom polju. Situacija sa partnerom jekrajnje stabilna.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom.

RIBE

POSAO: Pred svim osobama rođenim u ovom znaku koje se bave nečim vezanim za trgovinustoji jako pozitivan period.
LJUBAV: Danas i bez truda skrećete pažnju na sebe. Mnoge osobe koje do sada nisu obraćalepažnju na vas će primetiti koliko ste privlačni.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu