DNEVNI HOROSKOP ZA 22. APRIL: Blizancima je odličan dan za flert, a Lav treba da se više posveti partneru koji prolazi kroz krizu - iKragujevac


Vesti

Šta vam zvezde predviđaju za danas, saznajte u dnevnom horoskopu.

OVAN

POSAO: Današnja atmosfera u radnom okruženju je prilično napeta i vi ste nervozniji nego obično.
LJUBAV: Moguće je da u vašem ljubavnom životu trenutno postoji više od jedne osobe, ali ni prema kome ne gajite baš iskrene emocije.
ZDRAVLJE: Povišen pritisak.

BIK

POSAO: Moguće je da će doći do manjih promena na radnom mestu sa kojima nećete biti baš zadovoljni. Ipak one neće ostaviti nikakve trajne posledice.
LJUBAV: Ako ste zauzeti, provešćete lep dan sa partnerom. Za one osobe rođene u ovom znaku koje su slobodne, danas je povoljan dan za nova poznanstva.
ZDRAVLJE: Ukočenost vas prati.

BLIZANCI

POSAO: Sa kolegama imate dobar odnos i zajedno gradite pozitivnu atmosferu. Očekuje vas prijatan dan.
LJUBAV: Spremni ste za nova poznanstva, avanture i zanimljiva dešavanja. Danas je dobar dan za flert i igre zavođenja.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa jetrom.

RAK

POSAO: Možete da se nadate nekakvom poboljšanju finansijske situacije. Ako čekate rezultate nekog suđenja, možete da očekujete da budu povoljni.
LJUBAV: Veoma vam se dopada jedna posebna osoba, ali vam je teško da skupite snage da joj priđete. Deluje vam nedostupno i plašite se neuspeha.
ZDRAVLJE: Na polju zdravlja nemate probleme.

LAV

POSAO: Dobro se snalazite u svakom radu koji podrazumeva komunikaciju sa ljudima. Dobro ste raspoloženi i širite to oko sebe.
LJUBAV: Voljena osoba prolazi kroz jako težak period života, iako vam to ne pokazuje previše. Potrudite se da budete pažljiviji prema njoj nego obično.
ZDRAVLJE: Prolazna malaksalost je moguća.

DEVICA

POSAO: Ne nadajte se da ćete imati mnogo slobodnog vremena. Čeka vas naporan dan na poslu ispunjen obavezama.
LJUBAV: Očekuje vas miran dan po pitanju emocionalnog života. Vi i voljena osoba ste jako dobro naučili da funkcionišete zajedno i sada sve teče glatko.
ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina.

VAGA

POSAO: Danas vas čeka dan bez posebnih opterećenja u kom ćete moći da budete opušteni i bez previše truda da pokažete dobre rezultate.
LJUBAV: Moguće je da ćete imati zanimljivo popodne u kom ćete upoznati jednu novu osobu koja će odmah da probudi vaše interesovanje.
ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas prilika za dobrom zaradom koja potiče od neke osobe u inostranstvu, bilo u vidu važnog klijenta ili investitora.
LJUBAV: Osoba koja vam se dopada vam daje neke signale, ali vi niste sigurni kako da ih razumete i plašite se da ne pogrešite.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa osetljivim grlom.

STRELAC

POSAO: Ako čekate pravi trenutak za realizaciju svojih planova na poslovnom polju, današnji dan vam je izuzetno povoljan za tako nešto.
LJUBAV: Možete da očekujete pozitivan odgovor od voljene osobe na svoje ponašanje. Ona ume da ceni vaš trud.
ZDRAVLJE: Povedite računa o plućima.

JARAC

POSAO: Nećete moći da ostvarite baš sve što poželite, ali imajte na umu da ste skloni da sebi zacrtate nerealno visoke ciljeve.
LJUBAV: Ako postoji problem iz prošlosti čije rešavanje dugo odlažete, moguće je da će vam se danas javiti neke njegove neprijatne posledice.
ZDRAVLJE: Posetite lekara radi redovne kontrole u narednom periodu.

VODOLIJA

POSAO: Vi se generalno dobro snalazite u kriznim situacijama i danas će vam to itekako značiti pošto vas čeka prilično stresan dan.
LJUBAV: Voljena osoba vam maksimalno ugađa iako joj to ne pada uvek najlakše. Potrudite se da je ne shvatate zdravo za gotovo.
ZDRAVLJE: Zdravlje vam je odlično i nemate probleme.

RIBE

POSAO: Iako po mišljenju mnogih imate prevelike ambicije, osećate se dovoljno sposobnim da ih ipak ostvarite. Danas je dan kada to možete i da dokažete.
LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba koja na vas gleda kao na prijatelja, što vas sprečava da joj priđete na taj način.
ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu