SBB Serbia Business Run u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

SBB Serbia Business Run dolazi u prestonicu Šumadije krajem aprila 2019. Kragujevac kao četvrti grad po veličini u Srbiji je jedan od najvažnijih administrativnih, kulturnih, ali i industrijskih centara u zemlji.

 

Trka u Kragujevcu biće održana u Memorijalnom parku Šumarice u četvrtak, 25. aprila u 17 časova, posle posla.

U pet najvećih gradova u Srbiji Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nišu i Kragujevcu tokom 2019. godine biće održana serija poslovnih trka SBB Serbia Business Run koja okuplja oko 600 kompanija sa preko 10 000 zaposlenih.

Trka u Kragujevcu biće održana u Memorijalnom parku Šumarice u četvrtak, 25. aprila u 17 časova, posle posla.

SBB Serbia Business Run je jedinstveni tim bilding događaj čiji je cilj širenje svesti o zdravlju i zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnim načinom rekreacije. Serbia Business Run je serija od 5 poslovnih trka koja spaja zaposlene iz kompanija sa teritorije Srbije kroz trčanje.

Učešćem na trkama zaposleni kroz timski duh pokazuju kako se brane boje svojih kompanija, a poslodavci kako izgleda kultura društvene odgovornosti na delu. SBB Serbia Business Run trke motivišu zaposlene, oni se druže i zabavljaju, ali i umrežavaju sa kolegama iz drugih kompanija.

Timovi

U trci učestvuju timovi kompanija, sa najmanje 3 člana, bez ograničenja maksimalnog broja učesnika ili pola učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim.

Startni paket

Bogat startni paket za svakog trkača uključuje medalju, kvalitetnu majicu za trčanje, bon za večeru i startni broj sa čipom za elektronsko merenje rezultata. Dužina staze od 5 km dozvoljava i manje aktivnim kolegama da kombinuju trčanje i hodanje, a naprednijim trkačima da ostvare lični ili kompanijski rekord. Bez obzira na brzinu kojom pređete stazu na cilju vas čeka topla večera i hladno piće.

U 2019. zajedno sa Fondacijom Ane i Vlade Divac SBB Serbia Business Run počinje i kampanju prikupljanja sredstava za stipendiranje izvrsnih mladih koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica. Kompanije koje se uključe kroz donaciju jedne godišnje stipendije u iznosu od 110.000 RSD stiču pravo na posebnu cenu startnih paketa.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu