DNEVNI HOROSKOP ZA 18. APRIL: Ovan je sklon depresiji, Vaga je upala u ljubavnu monotoniju, a ovaj znak razmišlja o novom partneru - iKragujevac


Vesti

Šta vam zvezde predviđaju za danas, saznajte u dnevnom horoskopu.

OVAN

POSAO: Niste zadovoljni trenutnim poslom, ali ste se uljuljali u sigurnost koju vam pruža. Ipak bi za vas najbolje bilo da inicirate neku promenu.
LJUBAV: Okolnosti u kojima se nalazite sa voljenom osobom nisu najidealnije, ali niste sigurni šta treba da radite. Potrebno vam je vreme da porazmislite.
ZDRAVLJE: Sklonost depresiji je naglašena.

BIK

POSAO: Doveli ste sebe u situaciju na koju niste baš ponosni, ali ako sada zauzmete zreo i odgovoran stav, posledice neće biti tako teške.
LJUBAV: Na polju ljubavi vas danas očekuje dobra prilika za flert i novo poznanstvo. Moguće je da je nećete iskoristiti iz nekakvog manjka samopouzdanja.
ZDRAVLJE: Osetljiv vam je predeo grudnog koša.

BLIZANCI

POSAO: Moguće su nepredviđene okolnosti koje će poremetiti vaš svakodnevni tok. Sa njima ćete se duže vreme boriti.
LJUBAV: Ako ste u vezi, predstoji vam period zahlađenja odnosa sa voljenom osobom, ali on ne mora da označava i konačan kraj. Sve zavisi od toga kako se postavite.
ZDRAVLJE: Problemi sa plućima su naglašeni kod vas.

RAK

POSAO: Nenamerno ćete doći do nekih važnih informacija koje vam mogu poslužiti da rešite dileme koje ste do sada imali.
LJUBAV: Današnji dan će biti dosta povoljan na ovom polju. Imaćete dosta samopouzdanja da osvojite osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima.

LAV

POSAO: Imaćete dovoljno sreće da vam se neki problemi reše uz minimalan trud. Imajte to na umu i maksimalno ga iskoristite.
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti jedna starija osoba koja ne pokazuje mnogo interesovanja za vas, ali vam budi odlučnost da je osvojite.
ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja.

DEVICA

POSAO: Osećate da imate dovoljno energije za rešenje svojih problema, i zaista ćete to ostvariti ako istrajete u svom trudu.
LJUBAV: Iznenadiće vas interesovanje koje će jedna osoba danas pokazati prema vama. Moguća je prilika za novu vezu.
ZDRAVLJE: Odlično se osećate!

VAGA

POSAO: Danas će vas atmosfera na poslu za promenu držati u dobrom raspoloženju. Možete da se opustite i očekujete prijatan dan.
LJUBAV: Osećate da vaša veza već predugo traje, do te mere da vam je dosadila. Ipak ne želite ni da raskinete, kako se svo to vreme ne bi pokazalo protraćenim.
ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro i nemate tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO: Postići ćete rezultate bolje od očekivanih. Ipak nastavljajte da ulažete trud u svoj posao, jer vaša situacija nije toliko stabilna kako se čini.
LJUBAV: Vodićete zanimljiv razgovor sa voljenom osobom. Otkrićete neke nove strane njene ličnosti koje su vam do sada bile nepoznate.
ZDRAVLJE: Imate mnogo energije.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas jedan pozitivan dan bez previše turbulentnih dešavanja. Možete da budete opušteni.
LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati osobu koja vam se neće učiniti posebno značajna sada, ali u budućnosti će vas dovesti u iskušenje da prekinete svoju trenutnu vezu.
ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi.

JARAC

POSAO: Ukoliko se odlučite na taj korak, moguće su poslovne promene koje će imati veoma pozitivan ishod. Novo radno mesto bi vam po svemu bolje odgovaralo od trenutnog.
LJUBAV: Danas osećate neko nestrpljenje po pitanju ljubavi. Ako ste u vezi pokušaćete da je učinite za korak ozbiljnijom.
ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost.

VODOLIJA

POSAO: Ako želite da zadržite posao, moraćete da promenite neke loše šablone zbog kojih vam je nadređeni već više puta zamerio.
LJUBAV: Vašoj vezi je neophodna neka promena na emotivnom planu. Moguće je da će je inicirati vaš partner, a na vama je da to pozitivno prihvatite.
ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva.

RIBE

POSAO: Iako se čini da vam ništa ne ide na ruku i da do svega morate da dođete težim putem, treba da ostanete uporni, jer će vam se isplatiti.
LJUBAV: Moguće je da ste očajni zbog emotivne situacije u kojoj se sada nalazite, ali budite svesni da je to samo faza koja će u skorijoj budućnosti da se završi.
ZDRAVLJE: Očekuje vas poboljšanje.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu